Logo

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση από το πρόγραμμα της δημόσιας συζήτησης.
E-mail:
Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Οπτική επαλήθευση:
Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη δεν είναι ειδικοί επαγγελματίες στο θέμα της ΔΕΠ/Υ εκτός και αν δηλώνετε ρητά το αντίθετο.
Το φόρουμ είναι απλά συμβουλευτικό και δεν υποκαθιστά τον ειδικό.
Ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης της ΔΕΠ/Υ είναι η συμπεριφορική θεραπεία και η φαρμακευτική αγωγή, οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αντιμετώπισης πρέπει να μην ακολουθείτε απερίσκεπτα και χωρίς την καθοδήγηση ειδικού.


Οι γενικοί όροι χρήσεις είναι οι κύριοι που θα πρέπει να διαβάσετε

Γενικοί για όλους τούς χρήστες:
 • Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης
 • Γράφουμε στην Ελληνική γλώσσα. Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες). Εφόσον Δεν μπορείτε να γράψετε στα Ελληνικά , υπάρχει μετατροπέας στο κάτω μέρος της σελίδας δημοσίευσης (Greeklish <=> Greek by innoetics).
 • Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας στο forum
 • Δεν χρησιμοποιούνται τα κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε. Όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι βάζουμε το κείμενο σε Bold.
 • Δεν επιτρέπονται οι επιθέσεις μεταξύ χρηστών, οι ύβρεις, οι προσβολές, τα ρατσιστικά σχόλια και γενικά φράσεις που μειώνουν την προσωπικότητα των άλλων.
 • Δεν επιτρέπεται η διακίνηση, δημοσίευση, διάθεση,ανέβασμα (upload) παράνομου περιεχομένου  όπως cracks, keygens, προγράμματα παράκαμψης μηχανισμών προγραμμάτων η ασφάλειας, πορνογραφικού υλικού και συναφή.
 • Δεν επιτρέπεται η διακίνηση, δημοσίευση, διάθεση ,ανέβασμα (upload) περιεχομένου που καλύπτεται από πνευματική ιδιοκτησία όπως λογισμικού, βίντεο , ήχου ή βιβλίων ηλεκτρονική μορφής και συναφή. Η ενέργεια αυτή επιτρέπεται μόνο όταν ξεκάθαρα το περιεχόμενο δεν καλύπτεται από πνευματικά δικαιώματα που το απαγορεύει
 • Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση μέσα σε μηνύματα και υπογραφές. Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις όπου απλά αναφέρεται όνομα/σύνδεσμος από site  ή/και το όνομα και ιδιότητα του επαγγελματία χωρίς να υπάρχει διαφήμιση. Σε περίπτωση που θέλετε να διαφημίσετε το site ή τις υπηρεσίες σας, ενημερώστε μας ώστε να σας προσθέσουμε στην λίστα των ειδικών που ετοιμάζουμε (adhdforumgr (at) gmail.com)
 • Σε περίπτωση που οι χρήστες στέλνουν μεταξύ τους μέσω email, προσωπικών μηνυμάτων η άλλο τρόπο, περιεχόμενο όπως αυτό που αναφέρεται στους δύο ακριβώς αποπάνω όρους, το adhdforum.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Επίσης δεν επιτρέπεται η παραπομπή σε χώρους με περιεχόμενο όπως το παραπάνω .
 • Να μην συζητάνε για θέμα διαφορετικό από αυτό του τόπικ στο οποίο βρίσκονται (off-topic συζήτηση).
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν είναι αναγκαία η παράθεση υλικού, να αναφέρεται η πηγή. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε φόρουμ "ιατρικού περιεχομένου".
 • Να μην χρησιμοποιούν την παράθεση (quote) όταν απαντάνε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, να είναι διακριτική και να μην διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες.
 • Να μην δημοσιεύουν προσωπικά δεδομένα τρίτων χωρίς την άδεια τους.
 • Να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων (bumping)
 • Τα μηνύματα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του forum, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της συντονιστικής ομάδας.
 • Τα μέλη πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις της ΔΟ και σε περίπτωση που διαφωνούν πρέπει να επικοινωνούν με προσωπικό μήνυμα στο αντίστοιχό άτομο , ή με δημοσίευση στο αντίστοιχο θέμα για αυτό τον σκοπό εφόσον υπάρχει. Θέματα "δημόσια δικαστήρια" δεν επιτρέπονται.
 • Τα μέλη αποδέχονται το γεγονός ότι οι Όροι Χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και είναι ευθύνη των μελών να ξαναδιαβάσουν τους Όρους Χρήσης, όταν έχουν κάποια απορία για κάποια τους ενέργεια.
 • Τα μέλη πρέπει να ακολουθούν τυχόν πρόσθετους κανόνες για ορισμένους πίνακες (π.χ. Νέα για την ΔΕΠ/Υ)


Συλλογή και Χρήση Προσωπικών δεδομένων


Κατά τη επίσκεψη, εγγραφή και διαμονή των μελών στο adhdforum.gr , συλλέγονται τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

 • το Όνομα χρήστη (username)
 • ο κωδικός πρόσβασης(password)
 • η Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email)
 • η IP Address για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του
 • και χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η email διεύθυνση σας και τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να παραμείνουν κρυφά από τα υπόλοιπα μέλη, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να καθορίσετε στις επιλογές του λογαριασμού σας αν θα φαίνονται δημόσια ή όχι.


Πνευματικά δικαιώματα

 • Όλο το περιεχόμενο του adhdforum.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, και γραφικά, προστατεύεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 • Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του adhdforum.gr ή εκπομπή του adhdforum.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το adhdforum.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Οι επισκέπτες / χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που εκφράζουν με τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στα Forums, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του adhdforum.gr, της οποία όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο adhdforum.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμμία περίπτωση.
Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης
Τα μέλη δεν είναι ειδικοί επαγγελματίες στο θέμα της ΔΕΠ/Υ εκτός και αν δηλώνεται ρητά το αντίθετο.
Ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης της ΔΕΠ/Υ είναι η συμπεριφορική θεραπεία και η φαρμακευτική αγωγή, οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αντιμετώπισης πρέπει να μην ακολουθείται απερίσκεπτα και χωρίς την καθοδήγηση ειδικού

Το adhdforum.gr είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες και χώρο για συζήτηση.

Τα κείμενα , οι παραπομπές , τα βίντεο και όλο το υπόλοιπο υλικό που χρησιμοποιείται στο adhdforum.gr έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των μελών και των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Ψυχικής Υγείας.

Το adhdforum.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται. Παρακαλούμε πάντοτε να ζητάτε την συνδρομή ενός επαγγελματία της Ψυχικής Υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά την δική σας ή άλλων θεραπεία.

Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.

Παρακαλούμε ζητήστε επαγγελματική βοήθεια:

 • Για οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή θέλετε να ακολουθήσετε
 • Εάν κάνετε σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τους εαυτούς σας ή άλλους.
 • Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε καθόλου ικανοί να "φροντίσετε" τον εαυτό σας.
 • Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κίνδυνο.

Ο μοναδικός σκοπός του adhdforum.gr είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες ,εμπειρίες ,γνώσεις και  απόψεις σε θέματα γύρω ή με αφορμή την ΔΕΠ/Υ . Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε τον ειδικό.


   
 • Το adhdforum.gr  διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτοί αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
 • Το adhdforum.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
 • Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του Forum του adhdforum.gr.
 • Το adhdforum.gr και ο ιδιοκτήτης του δε φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών / επισκεπτών.
 • Το adhdforum.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο Forum του.
 • Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του adhdforum.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
 • Το adhdforum.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για την διαγραφή, φθορά η αποτυχία αποθήκευσης αρχείων ή άλλου περιεχομένου το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε σελίδας ή υπηρεσίας του δικτυακού του τόπου.
 • Το adhdforum.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί το περιεχόμενό τους, καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.
 • Το adhdforum.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα υγείας ή οποιασδήποτε άλλης φύσης από χρήση γνώσεων που προήλθαν από κείμενα , βίντεο , παραπομπές(links) ή άλλο υλικό που δημοσιοποιήθηκε από την διοικητική ομάδα ή άλλο μέλος της, είτε σε αρχική είτε σε απαντητική δημοσίευση.
 • Οι χρήστες και η διοικητική ομάδα του adhdforum.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα υγείας ή οποιασδήποτε άλλης φύσης από χρήση γνώσεων που προήλθαν από κείμενα , βίντεο , παραπομπές(links) ή άλλο υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τους ίδιους ή άλλο μέλος της του φόρουμ, είτε σε αρχική είτε σε απαντητική δημοσίευση.
 • Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-Mail μας (adhdforumgr at gmail dot com), ώστε να αποσυρθούν άμεσα!
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal